2014 CSI Traditional Party

Iarna ne duce cu gandul la Craciun, la familie si la traditiile si obiceiurile ce inconjoara aceast anotimp. O petrecere traditional romaneasca este tematica ideala pentru perioada sarbatorilor, astfel ca ne-am bucurat cand clientii nostri au ales conceptul traditional in defavoarea unora mai comerciale.
Atmosfera a fost una traditionala, dovada fiind meniul specific romanesc (sarmale,cozonaci, prajitura cu mar, etc.), decoratiunile, dar si momentele artistice pregatite pentru invitati. Fetele de masa si de perne traditionale, covoarele, farfuriile din lut cu mere, busuioc si portocale au fost doar cateva detalii care au recreat atmosfera traditionala. Pe langa acestea, am folosit borcane ca la mama acasa cu lumanari plutitoare, crengute de brad si panglica tricolora. Servetele au fost si ele legate in tematica petrecerii,
la fel si stiuletii de porumb cu busuioc de pe mese. Chiar si chelnerii ne-au ajutat si s-au imbracat in costume populare. :) Invitatii au intrat in tematica petrecerii primind clopuri si esarfe traditionale, dar si o punguta cu...2 bani. Ansamblul Martisorul si Aminda & Hazard au intretinut mereu atomosfera.

Locatie: Grand Hotel Napoca
DJ/MC: DJ Claudiu
Foto: Balaj Dorel
Video: Balaj Dorel
Decoratiuni: Echipa GU
Entertainment: Aminda & Hazard
Ansamblu Folcloric: Martisorul
Photo Booth: Play Photobooth