2015 Office Depot Cartoon Party

Am organizat o petrecere intr-o tematica foarte vesela si colorata. O petrecere care ne-a amintit tuturor de anii copilariei si de desenele animate de pe Cartoon Network. Desenele regasite in tematica petrecerii au fost: Cow and Chicken, Scooby-Doo, Popeye marinarul, Powerpuff Girls si The Flintstones.

Restaurantul Eden de la Sungarden a fost impartit pe sectoare si fiecare colt a fost decorat cu elemente specifice desenelor animate. Astfel, printre baloti de paie, s-a regasit coltul Cow and Chicken, cu scene din desene si bineinteles, funduri roz de porc de mancare. In partea opusa, luminau puternic cele 3 culori: roz, verde si bleo. Cred ca ati ghicit- sugar, spice and everything nice si ne aflam in Townsville!. Panoul pentru fotografii a fost la mare cautare, Miss Bellum a fost prezenta, iar Mojo JOJO era in apropiere: casca si pelerina lui erau agatate in...cuier. Coltul dedicat lui Popeye a avut bineinteles accente marine: umbrele, stele de mare, prajiturele in forma de ancora, si nelipsitele conserve cu spanac!

In Bedrock am avut palmieri, pietre, bate, masina Flintstones in marime naturala si functionala. Nu a lipsit nici panou de fotografii unde fiecare invitat putea sa aleaga sa se pozeze ca fiind Fred, Barney, Wilma sau Betty. La coltul Scooby Doo am avut un Photobooth cu masina misterioasa si pe Scooby in varianta de plus. Monstrii, fantome si celebrele Scooby Snacks au fost prezente si ele. Standul de Hot Dogs a fost o adevarata nebunie. Pe langa decoratiuni, culoarea petrecerii a fost data de luminile arhitecturale, baloane  si de  mobilierul cu led-uri colorate. 

Locatie: Sungarden Resort
Foto: Paul Sandor
Video: Gabi Pap 
Mobilier: LedGo si scaune Flux
Entertainment: Les Elephants Bizarres
Candy bar, prajituri in tematica, machete: La casa Pane
Printuri, masina Flinstone, panouri foto - Vitrina
Baloane: Ballon Mania
Hot Dog Stand: Nicu Craciun & his Team