2015 Rondocarton Chocolate Party

Anul 2015 s-a incheiat la Rondocarton cu o petrecere in tematica CIOCOLATA. Considerata o adevarata binecuvantare din partea zeilor, iar astazi reprezintand desertul preferat al majoritatii, conceptul petrecerii a introdus o atmosfera magica si deliciosa.
Invitatii s-au indulcit si s-au bucurat de aromele delicioase ale multitudiniI de tipuri de ciocolate. Inca de la intrarea in sala, angajatii Rondocarton au fost intampinati cu un pahar de sampanie si cu o ciocolata personalizata. In interior am aranjat o masa tematica ciocolatie pentru ca invitatii sa se serveasca din cele peste 1700 de praline de 45 de tipuri.
Pe langa candy-bar, a fost amplasat o zona pentru prezentarea pralinelor de ciocolata Adore, unde a avut loc si un concurs cu premii de degustare de ciocolata, dar si un demo despre modalitatea de preparare a ciocolatei belgiene.
Fiecare masa a fost imbracata in elemente tematice, precum borcane cu lumanari cu sclipici auriu, lumanari de diferite forme asemanatoare realizate parca din ciocolata si evident boluri cu bomboane de...ciocolata.

Locatie: Hotel Napoca
Foto: Paul Sandor
Video: Gabi Pap 313.ro
Decoratiuni: Echipa GU
Lumanari: Dedalus
Entertainment: Aldo & Tzica Sax Orchestra
DJ/MC: DJ Claudiu
Candy Bar: Chocodor
Bar de praline: Adore
Photobooth: Black Horse Media Production