2016 Office Depot Funky Sports Party

Petrecerea prietenilor nostri de la Office Depot din vara anului 2016 a avut tematica „Funky Sports”. Am ales-o in contextul marelui eveniment sportiv din 2016 -  Jocurile Olimpice de la Rio. Party Board-ul Office Depot isi dorea ceva colorat, jucaus si, bineinteles, cu multe elemente sportive. Am inceput prin a cauta locatia ideala pentru o astfel de petrecere. Curtea restaurantului Wonderland a fost o alegere absolut superba! Chiar daca locatia este eleganta si te duce cu gandul inspre nunti, noi nu ne-am speriat de provocare. J

Am inchiriat logistica cu LED-uri pentru un decor cat mai vioi, am agatat in copaci traverse (care se puneau mai demult pe mese la nunti J), mingiute colorate, mingi de tenis, popice de bowling si am facut bannere personalizate cu „Start/Finish”. Zona de fotografii am montat-o pe ponton, iar cu ajutorul furnizorilor nostri am construit un „podium de invingatori” si un backround in tematica petrecerii.  Am avut chiar si o zona unde invitatii puteau juca beer pong. Cadourile de primire au fost o nebunie! Toate materialele erau personalizate cu logo-ul Office Depot: manute tip baseball, fluiere, mingiute de handbal, vuvuzele.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale petrecerii a fost prezenta unor vendori care sa-i faca pe participantii sa se simta ca la un meci: un food track care servea sandwich-uri in tematica, un stand de inghetata si un stand de vata pe bat.

Multumim furnizorilor care ne-au ajutat sa organizam o petrecere atat de AWESOME:
Locatia: Wonderland
Entartainment: Golan Band & Trupa Vinyl
Lumini/DJ/Reider Tehnic: Nicu Ciubancan
Candy Bar: La Casa Pane
Podium, bannere: Vitrina
Printuri si produse personalizate: Micotex
Foto – Video: Francisc Sandor
Food Truck: Cimbru
Inghetata: Betty Ice
Vata pe bat: Alida's Sweet Cloud
Logistica: Flux Furniture
Baloane: Ballon Mania