Geta Ungurean - Wedding & Corporate events
1

E ca intr-o prietenie, incepem cu o prima intalnire pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a intelege ce anume iti doresti. Trebuie sa iti spun ca de cele mai multe ori are loc o empatie de la prima vedere. 

2

Dupa ce am inteles exact ceea ce am de facut pentru evenimentul tau, iti prezint o oferta personalizata. Sunt mereu nerabdatoare sa lucrez la un proiect nou asa ca vei avea oferta mea in maxim 72 de ore.

3

Dupa acceptarea ofertei, poti sa patrunzi in starea de Zen pentru ca tot stresul, toate gandurile si contractele cu furnizorii vor fi de acum sarcina mea. Impreuna cu echipa GU cautam cea mai buna modalitate de a-ti pune visele in aplicare, iti prezentam cateva concepte care sa coincida cu discutiile noastre initiale si nu ne oprim pana nu gasim varianta care sa iti placa cu adevarat. Apoi, la treaba!

4

Partea financiara este intotdeauna un aspect important al evenimentelor asa ca voi tine mereu cont de aceasta. Creionam impreuna bugetul, iti propun locatii si solicit oferte de la furnizori pentru a ne incadra in buget. 

5

Periodic iti trimit raportari, remindere la programari, notificari sau stabilim intalniri ca sa fii mereu informat cu privire la eveniment. Daca crezi ca nu e cazul, ne vedem direct la eveniment. 

6

Te intampin la eveniment cu zambetul pe buze si totul pregatit. Programul este stabilit la minut, furnizorii sunt informati si pusi pe treaba, iar invitatii intotdeauna impresionati.  Suntem persoanele care pleaca cel mai tarziu de la locatie si asta dupa ce ne asiguram ca si ultimul invitat este urcat in taxi.