Geta Ungurean - Wedding & Corporate events

Geta Ungurean

Traiesc povestea vietii mele, iubesc frumosul si cred cu tarie în talentul innascut de a iubi, gasesc motivatie si surse de inspiratie constante in oamenii din jur si mai ales in detalii. Sunt mereu cu telefonul la ureche pentru ca imi place sa ascult, sa ofer energie si sa descopar ce e mai frumos in lumea care ne inconjoara.

Organizez evenimente din anul 2010 si sunt fericita sa pot spune ca iubesc ceea ce fac! Am inceput sa lucrez in domeniul bancar cu multi ani in urma pentru ca mai apoi sa ma indrept inspre wellness si HoreCa. Atunci cand o prietena mi-a propus sa ma ocup de primul eveniment am stiut ca, incet, incet, am ajuns sa descopar cu adevarat pasiunea mea. Chiar daca suna cliseic, a face oamenii fericiti este o binecuvantare.

Sunt un planner de la A la Zen deoarece ofer servicii complete de organizare, fara stres sau haos la evenimentele tale. Sunt in primul rând un wedding planner – iubesc petrecerile de nunta si entuziasmul cuplurilor aflate la inceput de drum – si totodata, alaturi de echipa mea, organizez si evenimente corporate, petreceri private, conferinte si targuri. 

Evenimentele marca Geta Ungurean inseamnă clienti multumiti. Gândurile bune pe care le primesc dupa incheierea unui eveniment sunt dovada experientei si implicarii mele si a echipei GU. 

Echipa mea