2013 Botez Matei Ursuleti

Pe Matei l-am vazut pentru prima data cand am mers s-o cunosc pe Anca – mamica lui stilata – care mi-a atras atentia printr-o eleganta aparte. In momentul cand am venit cu propunerea de concept: “Ursuletul vesel” am fost intampinata de nenumarate zambete si am inteles ca acesti parinti imi dau “mana libera” ca sa implementez ceea ce simt de cuviinta.
Am pornit de la o invitatie delicata cu albastrul caracteristic baieteilor, dar si cu ursuletul vesel care avea sa ne insoteasca din acel moment si mult dupa petrecerea de botez. Pe mesele invitatilor am folosit cate 2 ursuleti si cuburi pe care am scris litere din numele lui “MATEI”. Trabuc cornerul a fost animat de o pereche de ursuleti mult mai mari – care la randul lor erau parinti :) si care aveau si ei un baietel pe nume Matei. In zona amenajata special pentru copii am folosit multe baloane colorate, o masa cu dulciuri special conceputa pentru ei si un photo booth care a fost plin mereu de invitati bucurosi sa se lase surprinsi in fata camerelor de fotografiat.
Invitatii au fost asteptati cu un ursulet prajitura si au primit ca si marturie la plecare un semn de carte in forma de ursulet. 

Locatie: Grand Hotel Italia, Sala Roma 
Foto: Photo-dream.ro
Decoratiuni si trabuc corner: Echipa GU
Prajituri si tort: Grand Hotel Italia
Entertainment: Trupa Remakers