2015 Transylvania College - Charity Ball

Transylvania College Charity Ball a avut ca scop strangerea de fonduri destinate sustinerii elevilor bursieri pentru ca acestia sa aiba acces la educatia care sa le valorifica potentialul exceptional. Fiind cel mai important eveniment special organizat in cadrul scolii, organizarea lui a fost la standardele cele mai inalte. Conceptul – White Ball - a fost legat de rafinament, eleganta si stil.

Momentele artistice din cadrul evenimentul au fost atent selectionate impreuna cu organizatorii. Am inceput seara cu doua momente emotionante de balet -  Pas de Deux din Spargatorul de Nuci si Lacul Lebedelor – si am continuat cu o reprezentatie la fel de impresionanta a Teodorei Enache si cu un concert Alexandra Ungureanu. Licitatia silent, licitatia live si tombola desfasurate pentru strangerea de fonduri au fost prezentate de catre amfitrioana evenimentului, Mihaela Tatu, fiind incununtate de un real succes.

Multumesc tuturor sponsorilor care au facut posibil acest eveniment si organizatorilor din cadrul Transylvania College pentru increderea acordata.