2015 WKFS teambuilding

"Am avut placerea de a colobara cu Geta in organizarea unui team building pentru echipa din care fac parte. Am avut emotii cu privire la aceast eveniment, insa acestea au disparut dupa prima intalnire cu Geta.  Trecand peste portofoliu impresionant de clienti, punctualitate si atentia la detalii, pe care am observat-o de la prima intalnire, am citit placerea, dedicatia si bucuria Getei si a Andei de a organiza evenimente cat mai frumoase lucru care m-a ajutat in luarea deciziei de a colabora cu Geta Ungureanu. Am apreciat foarte mult ca nu a fost nevoie sa ma ocup de gasirea furnizorilor pentru diferete servicii si ca acest aspect a fost rezolvat pana la cel mai mic detaliu de Geta si Anda.
La eveniment au fost mai multi participanti din mai multe tari, insa activitatile indoor si outdoor ne-au ajutat sa nu simtim acest lucru. Organizatorii au dat dovada de flexibilitate pe parcusul evenimentului, de intelegere si au gasit solutii la situatii neprevazute…si toate acestea cu zambetul pe buze, lucru care conteaza foarte mult.  
Sper intr-o viitoare colaborare dar pana atunci as dori sa va multumesc in numele meu si a colegilor mei pentru ziua frumoasa oferita!"

WKFS Cluj