Geta Ungurean nunti si evenimente corporate

5 ZEN Habits XXIII

Dragii mei,

Azi e Vinerea Mare și ne pregătim să îmbrățisăm Sărbătorile de Paști împreună cu cei dragi sufletului nostru. 
Vă doresc sărbători în liniște și bucurie și să aveți parte de o mini-vacanță așa cum v-o doriți!

Vă invit așadar la un nou articol din seria 5 ZEN Habits. 

1) "Parfumul" de Patrick Suskind

O carte pe care am citit-o încă de la prima apariție în România. Pe urmă, am văzut ecranizarea și nu e de mirare faptul că îmi amintesc cu drag de această carte. În fiecare zi suntem fascinați de diferitele mirosuri cu care ne întâlnim.. ❤

Cartea lui Patrick Suskind este despre o descoperire macabră în Provența secolului al XVIII-lea, unde viața locuitorilor din orașul Grasse se scurgea în ritmul celor mai înmiresmate flori: iasomia, lavanda, tuberoza și trandafirul. Descoperirea macabra? Trupurile goale ale unor fete, ucise cu o lovitură în moalele capului, unde criminalul și motivul acestuia de a lua viața acestor tinere sunt necunoscute.
Vă las pe voi să le descoperiți :)

2) Filmul: 21 Grams 


Un film care mi-a ajuns cu ușurință la suflet datorită sentimentelor intens trăite de către personaje și la urma urmei, de către noi, urmăritorii, deoarece regizorul a reușit să ne capteze atenția și să ne facă să simțim cu adevărat povestea. 

"Titlul face referire la greutatea cu care se presupune că trupul omenesc devine mai ușor în momentul morții, așa-zisa greutate a sufletului.

Profesorul Paul Rivers (Sean Penn) are probleme serioase cu inima, fiind la un pas de moarte, iar transplantul care i se face îl transformă într-o victimă a remușcărilor, într-un condamnat la moarte care a fost iertat, dar pe care îl apasă cumplitul secret. Incă mai crede că merită să moară." - Cinemagia.ro 

3) Un artist care îmi place: Robert Clark Seger 

Robert este un cântăreț-compozitor, chitarist și pianist american. Ca artist din Detroit la nivel local, el a interpretat și înregistrat ca Bob Seger, The Last Heard și Bob Seger System în anii 1960, depășind primul său hit și album național în 1968. Pe albumele sale de studio, a lucrat, de asemenea, extensiv cu secțiunea Muscle Shoals Rhythm din Alabama, care a apărut pe câteva dintre cele mai bine vândute single-uri și albume ale lui Seger. 

Piesa mea preferată a artistului? Chiar AICI.

4) Un discurs inspirațional: "3 Secrets on the art of manifesting" - Sarah Prout

Speakerul motivațional și antreprenorul premiat Sarah Prout împărtășește modul în care avem puterea de a manifesta conștient ceea ce dorim prin legătura noastră cu universul și prin împuternicirea emoțiilor noastre. 

Cele 3 secrete sunt:

     1) Vă puteți ghida energia și emoțiile

Când vă aduceți aminte că aveți puterea de a vă ghida energia și emoțiile, puteți obține conștientizarea vibrațiilor pe care le trimiteți Universului. Ca și exemplu, să spunem că soția/ soțul nu își amintește să pună scaunul de toaletă în jos. De aici, totul este "on you". Când dețineți puterile superioare ale navigației emoționale, veți crea și manifesta minuni mai repede decât puteți număra. Și da, acest lucru se poate manifesta instantaneu!

     2) Universul vrea să renunți puțin la conceptul timp

În calitate de oameni, suntem atât de prinși de noțiunea de viață care se manifestă în momentul în care vrem, versus timpul pe care îl necesită pentru a fi îndeplinită. Să spunem ca ne dorim să coacem un tort delicios. Amestecăm toate ingredientele, preîncălzim cuptorul, ne asigurăm că am ales tava potrivită și setăm cronometrul. Știm că în 50-60 de minute vom avea un tort de ciocolată vegan delicios! Cu toate acestea, dacă scoatem tortul înainte de timpul recomandat - pentru că suntem nerăbdători să mâncăm tortul, rezultatul nu va fi cel pe care ni l-am imaginat. 
Universul vrea ca tu să îți amintești să ai încredere în calendarul divin - că intențiile tale se "gătesc" și dacă le scoți din cuptor prea curând, vei fi doar dezamăgit. 

     3) Îmbunătățiți-vă intuiția și conștientizarea emoțională zilnic

E ca și cum ai construi un mușchi. Trebuie să fiți prezenți în sala de forță pentru a face munca, altfel mușchiul nu poate lucra pentru noi și nu poate dobândi forța de care avem nevoie. Întrebându-ne și verificându-ne cum ne simțim, ne va ajuta să ne manifestăm instantaneu.
Trebuie să ajungem în acel punct al recreației, unde avem acces direct la momentul prezent și unde suntem conștienți de vibrații și de ceea ce simțim. 

5) Un citat motivațional: "Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi." - Jon Kabat Zinn

Indiferent de circumstanțe, cred că e important să acceptăm ceea ce nu putem schimba și să influențăm ceea ce putem îmbunătăți în viața noastră. ☺

Vă doresc sărbători cu iubire!

Cu mult drag,
Geta


Write new comment