Geta ungurean agenda zen day

Agenda ZEN DAY - My Wedding Planner

Acum ceva timp, mai exact in 8 noiembrie, ne-am intalnit aici, pe blogul GU, pentru a povesti despre ZEN DAY. Ideea care a incoltit in urma cu 3 ani si pe care din diferite motive cotidiene, am amanat-o in repetate randuri. 

Azi va "dau intalnire", aici, din nou. Va dau intalnire azi, cand peste 2300 de miri si mirese isi organizeaza nunta pe platfroma ZEN DAY. Da! Visul meu a devenit realitate si sufletul meu se bucura minut cu minut de acest lucru, de fiecare mireasa care isi "aseaza" toate ideile - oricat de "nebunesti" ar parea, pe platforma ZEN DAY. 

In 2013 am inceput sa scriu o carte prin care sa descriu perspectiva mea asupra organizarii nuntii. In fiecare an am adaugat informatii noi, am sters unele despre care am invatat ca se fac mult mai bine, in alta maniera si timp de 6 ani am tot lucrat la acest proiect. Tocmai de aceea am acceptat provocarea sutelor de mirese cu care am colaborat de a lansa o agenda, un ghid si am decis sa prelucrez anumite informatii din carte, sa adaug pagini pe care miresele sa poata face notite, schite, desene. Asa a luat nastere agenda ZEN DAY - My Wedding Planner unde pe langa cunostintele mele, am investit o parte din sufletul meu. Mi-am dorit ca pe parcursul acestei calatorii minunate numita: nunta, fiecare mireasa sa aiba alaturi o prietena alaturi de care sa impartaseasca cele mai mari, nebunesti si uimitoare vise pentru nunta ei! 

ZEN DAY - My Wedding Planner este cea mai complexa agenda care te va ajuta sa iti organizezi nunta tinand cont si de cele mai mici detalii. Fiecare capitol a fost creat special pentru a usura munca viitoarelor mirese, pentru ca acestea sa interactioneze mai usor cu furnizorii si pentru a face din planificarea evenimentului o calatorie lina si magica spre o zi a nuntii exact asa cum si-o doresc.

Si pentru ca lucrurile frumoase pe care le realizam in agentia GU se fac in echipa, tin sa le multumesc colegelor mele pentru sustinerea permanenta. Multumiri speciale colegei mele Maria Sirbu - managerul de proiect care a avut grija ca fiecare detaliu al agendei sa fie pus la punct si care s-a asigurat ca miresele vor gasi in aceasta agenda tot ceea ce au nevoie pentru ziua cea mare, intr-un format minunat si... ROZ, desigur! 

In cele 368 de pagini ale agendei, mirii vor gasi sugestii si sfaturi care sa ii ajute in:

 • Reducerea cheltuielilor astfel incat acestia sa mentina bugetul sub control
 • Alcatuirea listei de invitati
 • Alegerea restaurantului perfect 
 • Alegerea meniului de mancare si bautura
 • Alegerea bisericii sau a locului pentru cununia religioasa
 • Alegerea celor mai potriviti si mai profesionisti furnizori pentru nunta, precum si intrebari pe care acestia sa le adreseze la intalnirile cu fiecare furnizor in parte
 • Crearea unui concept al nuntii pornind de o tema preferata si incadrarea aranjamentelor florale si a decoratiunilor pentru ca acestea sa creeze un tot unitar
 • Crearea invitatiei de nunta si alte mici detalii importante
 • Traditii si obiceiuri romanesti in cadrul nuntii in functie de zonele tarii
 • Alegerea rochiei perfecte in functie de silueta
 • Alegerea accesoriilor in funtie de tinuta aleasa
 • Punerea in evidenta a coafurii si machiajului de mireasa
 • Alegerea costumului de ceremonie al mirelui
 • Tipurile de efecte speciale pe care mirii le pot alege pentru ziua nuntii
 • Tipurile de metale folosite in crearea verighetelor
 • Rolurile pe care le indeplinesc domnisoarele si cavalerii de onoare
 • Rolul nasilor si cateva idei de cadouri pe care mirii le pot oferi
 • Ce este cutia miresei si ce anume poate contine
 • Idei de cadouri pentru invitati

Si sfaturile nu se opresc aici. Pentru ca mi-am dorit ca viitoarele mirese sa nu uite nici-un detaliu pentru ziua nuntii, in agenda ZEN DAY - My Wedding Planner acestea vor gasi:

 1. O lista cu toate activitatile importante care trebuie indeplinite pentru organizarea nuntii, structurate in 12 luni, pentru ca acestea sa poata gestiona mai bine timpul.
 2. Un buget initial orientativ al nuntii pe care personal il folosesc la nuntile pe care le organizez si prin care va puteti face o prognoza cu privire la cheltuieli si venituri.
 3. Un instrument prin care pot contoriza toate platile efectuate lunar, pentru a avea o imagine clara asupra acestora tot timpul. 
 4. Lista de invitati pentru a avea o evidenta centralizata a invitatilor, a datelor lor de contat si a confirmarilor acestora, urmand ca dupa nunta sa se transforme intr-o centralizare a darurilor primite de la invitati. 
 5. Documentele necesare pentru cununia civila si religioasa. 
 6. Lista pentru transportul din ziua nuntii.
 7. Lista pentru cazarea invitatilor care vin din afara orasului in care are loc nunta. 
 8. Aranjarea invitatilor la mese.
 9. Programul nuntii care cuprinde atat activitatile care se desfasoara inainte de petrecere, cat si la momentele din timpul receptiei. 
 10. Agenda furnizorilor pentru a avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce trebuie dus la locatia unde va avea loc evenimentul, de miri sau de furnizorii alesi. 
 11. Lista pentru marturii pentru a alege amintirile perfecte pe care le vor oferi invitatilor vostri. 
 12. Monetar pentru centralizarea darurilor de nunta. 
 13. Centralizarea platilor totale efectuate catre furnizori. 

V-am spus deja ca m-am asigurat sa nu uitam NIMIC, nu? :) 

Imi doresc ca la finalul acestei calatorii, la finalul celui mai important proiect comun de cuplu, fiecare mire si mireasa sa aseze aceasta agenda in biblioteca, alaturi de albumul de fotografii si sa isi aduca aminte cu drag de fiecare moment si emotie intalnita pe parcursul acesteia. Cu siguranta vor urma mult mai multe proiecte... asa ca va incurajez sa le umpleti cu energie, entuziasm si nu in ultimul rand cu multa iubire! 

As putea sa vorbesc oricat despre nunti si iubire... si nu mi-ar ajunge alte 368 de pagini! Ce multa bucurie as avea daca mirii si miresele ar impartasi cu mine parerea si experientele lor in cateva cuvinte, poate chiar si poze de la nunta lor, organizata cu ajutorul ZEN DAY. Astfel, impreuna, putem chiar sa imbunatatim editiile viitoare!

Agenda este disponibila pentru comanda aici, pe platforma ZEN DAY. Pe langa multa inspiratie pentru nunta ta, ma voi asigura ca aceasta sa ajunga in bratele tale cu mult ZEN si multa energie! 

Cu drag,

Geta

Write new comment