Geta Ungurean targ de nunti

Wishlist-ul lunii ianuarie: Targul de nunti "Love and marriage" 18 - 20 ianuarie

Noul an aduce o multime de provocari, care mai de care mai interesante. Am hotarat sa va povestesc despre ele din timp, pentru a va face planuri pentru ianuarie si a trece in wish-list si organizarea nuntii mult visate intr-o maniera ZEN. :) 

 

Organizatorii de la Libero Media aduc mai aproape de publicul pe care il indragesc eu atat de mult: viitori miri, targul de nunti "Love and Marriage Expo" de la Wonderland Cluj Resort. Asa ca in perioada 18 - 20 ianuarie 2019 va propun cu drag sa luati parte la acest eveniment exclusivist, unde va veti intalni cu mine si cu echipa mea. 

 

Am spus "Da!" la participarea in calitate de invitat la workshop-ul din cadrul targului dedicat mireselor in data de 20.01.2018 de la ora 15:30. Stiu cata presiune poate exista in planificarea unei nunti, asa ca workshop-ul pe care il voi sustine in cadrul targului "Love and Marriage" va fi unul practic, in care viitoarele mirese sunt asteptate pentru a afla ultimele tendinte si nu numai. Imi doresc sa le aduc in lumina bucuria momentelor ce le asteapta si cateva ZEN tips & tricks pentru o nunta exact ca in visele lor. Pregatiti-va asadar sa aflati noutatile atat din punct de vedere vestimentar, cat si din punct de vedere al accesoriilor, decoratiunilor si aranjamentelor florale. 

 

Vizitand zona expozitionala in care ne aflam in cadrul targului "Love and Marriage Expo" veti intra in lumea pregatirilor si a planificarii nuntii voastre. Care sunt surprizele ZEN?

 

Lansarea agendei ZEN DAY - my wedding planner - Spre bucuria mireselor, aceasta nu este o simpla agenda! Fiecare capitol contine sfaturi pretioase special create pentru a usura munca acestora, ca ele sa interactioneze mai usor cu furnizorii si de a face din organizarea evenimentului o calatorie usoara si magica spre o zi a nuntii exact ca in visele lor. 

 

Platforma www.zenday.ro - impreuna cu colegele mele va voi oferi detalii despre cea mai complexa platforma de wedding planning din Romania - online si gratuita - unde sunt puse la dispozitia mirilor toate instrumentele de care acestia au nevoie pentru a-si organiza nunta si a deveni adevarati wedding planneri. De la site-ul nuntii (ZEN DAY este prima platforma de wedding planning din Romania care ofera gratuit acest serviciu) pana la activitati - unde mirii gasesc toate activitatile necesare pregatirii nuntii in ordine cronologica si in functie de importanta lor, agenda furnizorilor, buget, lista de invitati, pinboard si aranjarea la mese. 

 

Va astept cu drag la "Love & Marriage Expo" - targul de nunti exclusivist dedicat viitoarelor mirese si celor mai importanti furnizori din domeniu pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a povesti despre tendinte si cel mai simplu mod de a va organiza nunta singuri. 

 

Cu drag,
Geta

Write new comment