Zen Day - Un vis devenit realitate!

Zen Day reprezinta pentru mine un vis devenit realitate. Ideea a incoltit in urma cu 3 ani, doar ca am amanat mereu momentul de “a-l pune pe picioare” din diferite motive cotidiene: lipsa de timp, de resurse, sau energie cu care sunt sigura ca nu doar eu ma confrunt. Asta pana in momentul in care anul trecut am trecut printr-un moment mai delicat din punct de vedere al sanatatii si fata in fata cu moartea, incepi sa te intrebi ce ramane in urma ta daca nu vei mai fi… astfel, in ianuarie 2017 am decis sa imi implinesc unul dintre marile mele visuri!Visul de a le putea oferi viitorilor miri si mirese o platforma online si gratuita in care acestia sa se descurce ca niste adevarati profesionisti, sa intre la propriu in pielea unui wedding planner. Instrumentele de care acestia dispun dupa crearea unui cont gratuit pe platforma Zen Day sunt alese special pentru a face din organizarea nuntii o calatorie minunata, usoara si magica spre o zi a nuntii ca in povesti, exact cum viseaza ei. 


Startul la munca pentru Zen Day a inceput in februarie 2017 si (aproape) s-a incheiat in 15 mai 2018. Spun aproape deoarece impreuna cu echipa mea continuam sa lucram la ea zi de zi pentru a o perfectiona in continuu pentru mirii nostri zen ❤!

Platforma Zen Day – cea mai complexa platforma de wedding planning din Romania –este disponibila online si gratuit si aduce intr-un singur loc toate informatiile si furnizorii necesari pentru organizarea nuntii. Practic, este un fel de “all you can eat”, dar adaptat mireselor si mirilor care isi doresc o nunta cat mai minunata. Tot ceea ce trebuie  sa faca este sa intre pe platforma Zen Day, sa isi creeze un cont si… magie! Ai “all you need” pentru o organizare a nuntii perfecta! ❤

Mi-am dorit ca Zen Day sa fie o mica “oaza” a profesionistilor, a furnizorilor de incredere verificati cu care am intrat in contact sau am colaborat de-a lungul celor 8 ani ca event planner, asa ca ma simt implinita sa stiu ca viitori miri pot sa beneficieze de expertiza si experienta fiecarui furnizor in parte.


Pe site veti regasi 7 instrumente MUST HAVE, instrumente pe care personal le utilizez in planning-ul unui eveniment.
Site-ul nuntii – Ofera o imagine de ansamblu a nuntii prin posibilitatea de customizare a continutului. Zen Day este prima platforma de wedding planning din Romania care ofera gratuit acest serviciu si pot sa spun ca ‘planning your wedding never felt so good!’ cu ajutorul acestui instrument.

Activitati – V-am spus ca e all you can eat, nu? Aici, mirii gasesc toate activitatile necesare pregatirii nuntii, in ordine cronologica si in functie de importanta lor.  How awesome is that?
 
Agenda furnizorilor -  Conţine o centralizare ordonată şi organizată cu orele la care trebuie să ajungă fiecare furnizor in ziua nuntii pentru ca totul să se desfăşoare conform programului stabilit în prealabil si sa mearga “ca pe roate”

Buget - Stim cu totii faptul ca in ziua nuntii ne ia v(o)alul foarte usor, asa ca Zen – bugetul este aici, sa tina “cu picioarele pe pamant” gandurile mirilor care plutesc in dragoste!

Lista de invitati - Cu ajutorul acestui instrument mirii au o evidenta centralizata a invitatilor, putand totodata sa gestioneze si confirmarile mult mai usor.

P.S: instrumentul e util si dupa nunta, cand lista invitatilor se poate transforma intr-o centralizare a darurilor.

Pinboard - Faciliteaza intregul proces al organizarii nuntii, deoarece permite salvarea in contul mirilor a oricarei imagini care le-a placut din portofoliul furnizorilor aflati pe Zen Day.

Aranjarea la mese - Ceea ce este super easy & fun la acest instrument este faptul ca poti in orice moment sa faci inclusiv cea mai mica schimbare in aranjarea meselor. Cu doar cateva click-uri, fiecare invitat este asezat la masa corespunzatoare, intregind tabloul complet al aranjarii invitatilor.

Munca la acest proiect nu s-a terminat. Zi de zi, echipa GU, in frunte cu managerul de proiect Carina dezvolta noi si noi idei si module pentru viitori miri zen, pentru a le oferi platforma care sa ii ajute in planificarea nuntii mult visate.Va invit sa o urmariti si pe conturile de social media: Facebook si Instagram pentru a putea urmari lucrurile awesome pe care le facem acolo pentru toti mirii Zen!

Cu drag,
Geta

P.S: Zen Day nu este un proiect perfect, dar este cu siguranta unul perfectibil. In cazul in care consideri ca putem imbunatati anumite aspecte, nu ezita sa imi scrii pe adresa: zen@zenday.ro .

 

 

Write new comment