Anca & Calin

"In primul rand, vrem sa va multumim pentru pentru o treaba minunat facuta. A wonderful, wonderful job. Atat eu si Calin, cat si parintii mei am fost incantati. Iar invitatii au laudat organizarea. Si tot ceea ce a implicat asta. Stiam ca organizarea nuntii nu e floare la ureche, mai ales cand e vorba de nunta mea. Asa ca, de cand am auzit eu prima data de Geta (acum multi multi ani), am zis ca ea va fi persoana care imi va organiza nunta. Si uite ca asa s-au potrivit lucrurile, incat fix in 2 iunie avea liber. Si pe langa Geta, am mai primit-o si pe Maria – the magic elf.

De ce este nevoie de wedding planner? Pentru ca e imposibil sa ramai obiectiva cand vine vorba de nunta ta. Si vrei de toate, ce e mai bun, si poate pierzi din vedere anumite aspecte. Sau ignori din start anumite lucruri care pentru tine nu sunt importante, dar conteaza mult pentru invitati. Cel mai important lucru pe care l-am invatat dupa nunta noastra este ca nunta nu este pentru miri, ci pentru invitati. Pentru ca de fapt este o petrecere mai mare, si vrei ca toata lumea sa se simta bine. Si daca vrei sa te simti si tu bine, ai nevoie de cineva care sa tina totul sub control.

Geta si Maria au inteles si au acceptat dorintele noastre, ne-au dat sfaturi si ne-au dirijat in directia corecta. Am ales cu ajutorul lor cei mai potriviti furnizori, care au facut ca nunta sa fie cea mai frumoasa ever. De la muzica, la fotograf, video, prajituri, aranjamente, totul s-a potrivit de minune. Si nimic nu merita mai mult decat confortul ca stii ca cineva este acolo si se asigura ca toate sa mearga conform planului. Si atat noi cat si apropiatii nostri am reusit sa ne bucuram de momentul asta frumos, fara sa avem un stres in plus. Parintii nostri au fost super incantati de tot si mai ales de colaborarea cu Geta&Maria.

O echipa super profesionista, care face asta de mult timp, cu care se poate colabora eficient. Stiu cand sa te lase sa iti faci de cap, dar si cand trebuie sa puna „piciorul in prag”. Pentru ca, inevitabil, o sa fie si asemenea momente. Ele au oferit uneltele ca sa ne facem nunta cum ne-am dorit. Si in principiu, orice este posibil, atâta timp cat nu se depaseste bugetul :)) )

Mucho love,
Anca & Calin"

Multumim furnizorilor: 
Locatie: Vinnys Events
Foto: Vali Turean
Video: Ciprian Merca
DJ: Dj Dani
Flori si deco: Vow Events
Candy bar: Smafinaria, Cofetaria Rusalca
Tort: Cofetaria Dana
Muzica populara: Traian Ilea, Vladuta Lupau
Dansuri populare: Ansamblul Martisorul
Animatori: Boom Party Club
Artificii: Pyro Art 
Lumini arhitecturale si gheata carbonica: DDJ Party
Masini inchiriate: Mas Rent A Car