Camelia & Lionel

" Impreuna cu Geta Ungurean si Echipa GU am construit cele mai pretioase si eterne amintiri: amintirea nuntii noastre .
Mi-e greu sa ma limitez doar la cateva cuvinte frumoase, as putea sa scriu pagini intregi despre colaborarea noastra.
Vazandu-mi prietenele cat de agitate sunt pe parcursul pregatirilor de nunta am realizat ca am mare nevoie de ajutor. Stiam ca vreau o persoana oarecum asemanatoare mie, sa fie vesela si sa rezonam una cu cealalta. Dupa cateva cautari, am ajuns la Geta Ungurean. Am stabilit intalnirea si vreau sa stiti ca in momentul in care ne-am intalnit am avut sentimentul ca ma vad cu un vechi prieten. Geta ii o raza de soare, iti zambeste cu ochii iar prezenta ei emana o energie pozitiva incat iti doresti sa-ti bei zilnic cafea cu ea. Eu mi-am dorit sa colaborez cu omul din spatele wedding planner-ului, cu care sa empatizez si sa comunic deschis. Ne-am placut reciproc si am decis ca impreuna sa cream cea mai frumoasa nunta, nunta noastra. Dupa toata alergatura am inceput sa conturam nunta noastra. Ne-am dorit ca nunta sa ne reprezinte in totalitate, sa avem o petrecere relaxata, vesela si intima fara nimic pompos.
Nici pentru o secunda nu am fost stresata, nu m-am gandit ca ceva nu ar iesi exact asa cum ne doream, din contra eu am fost extrem de fericita pe tot parcursul pregatirilor. Intotdeauna m-am simtit inteleasa si asta imi dadea un sentiment de incredere si de siguranta. 
Pe parcursul intregii nunti Echipa GU si Geta au supervizat si coordonat totul ca la carte, eu cu mirele am avut datoria sa zambim, sa fim fericiti si asa ne-am bucurat pe deplin de fiecare clipa a nuntii noastre pentru ca le-am avut pe ele acolo.
Experienta cu Geta s-a transformat intr-o prietenie frumoasa, ne bucuram nespus sa ne scriem,  iar cand timpul ne permite sa retraim acele momente unice si pretioase, amintirea nuntii noastre.
De la prima si pana la ultima intalnire, colaborarea noastra a decurs excelent. Modul de abordare al echipei GU a fost la cel mai inalt nivel si datorita lor am avut partea de o nunta exact asa cum ne-am dorit. O nunta cu suflet asa cum imi place mie sa zic, pentru ca a fost facuta cu multa dragoste de acesti oameni frumosi si talentati.
Multumim cu inima Geta Ungurean si echipei GU pentru tot ce ati facut pentru noi, fiecare intalnire cu voi a fost un prilej de bucurie iar munca si dedicatia voastra s-a vazut in fiecare detaliu."

Camelia si Lionel

Multumim furnizorilor care au fost alaturi de noi:
Locatie: Sun Garden Resort
Foto: Jambor
Video: Timotei Jinar
Aranjamente florale: La Vie En Rose
Candy bar si tort: Dulce de poveste
Entertainment: Ovidiu Somelea, Regal Transilvan
Dansuri populare: Ansamblul Martisorul