Cristina & Daniel

"Geta a reusit sa transforme ziua nuntii noastre intr-o zi mult mai minunata decat ne-am putut imagina vreodata. Ma bucur din tot sufletul ca am luat decizia de a colabora cu echipa GU si ca pe langa Geta, am primit-o si pe Maria, Zana agentiei! Ele doua au facut ca totul sa fie perfect.

Visam de mica la ziua asta, dar nu am crezut ca poate sa fie atat de extraordinara. Intreaga familie a fost foarte multumita de colaborarea cu GU si constienta ca reusita evenimentului li s-a datorat in totalitate Getei si Mariei. Toata lumea ne-a zis ca a fost cea mai frumoasa nunta la care au participat. Decorul salii a fost fara cuvinte. Si acum cand ma uit la poze nu imi vine sa cred. Tot ce ne-a propus Geta si-a meritat fiecare banut.

Datorita echipei GU am fost liberi sa ne bucuram cu adevarat de eveniment si de oamenii care ne-au fost alaturi. In ziua nuntii, prezenta si ajutorul Getei m-a facut sa scap de orice stres. Este extraordinara cum stie sa citeasca oamenii si sa fie acolo in caz de orice.

Le multumim din suflet pentru tot si le vom fi vesnic recunoscatori. Dragele noastre, va multumim din tot sufletul inca o data! 

Cristina si Daniel"

Multumim furnizorilor care au fost alaturi de noi:
Locatie: Domeniile Mar'tinutzi
Foto-video: Flavius Fulea
Entertainment: Dragos & Friends Orchestra
Candy Bar, tort si marturii: Cofetaria Edis
Cocktail bar: Calin Ioaniciu
Flori si deco: Vow Events
Artist harpa: Anca Jilovan
Photobooth: Epics