Cristina & Mihnea

"Pe 29 august 2015 am trait cea mai frumoasa zi, ziua cununiei noastre civile. Un moment pe care l-am vrut a fi deosebit, iesit din tipare… o zi in care ne-am dorit sa avem aproape oameni dragi, prieteni care sa ne fie alaturi la un eveniment atat de frumos din viata.
De Geta si echipa ei auzisem doar lucruri extraordinare. Stiam ca este cea mai buna in domeniul planningului de evenimente si ne-am dorit sa colaboram cu ea. Inca de la prima intrevedere, am intalnit o persoana calda, optimista si vesela, extrem de activa si de un profesionalism care ne-a dat incredere ca evenimentul va fi asa cum l-am visat. Geta avea raspuns la orice intrebare, venea cu idei excelente, ne completa parca gandurile, intelegea exact ce ne dorim si la ce visam pentru acea zi si venea cu propuneri pentru indeplinirea dorintelor noastre.
Cununia noastra a fost deosebita, totul a fost parca rupt dintr-un basm, organizarea excelenta, invitatii s-au simtit extraordinar (dovada pozele de la eveniment). Visele si dorintele noastre au fost depasite. In urma acestei colaborari, am cunoscut un om frumos atat in exterior, cat si in interior, o persoana care iubeste din plin viata si meseria ei si, cel mai important, am castigat o prietena adevarata, care ne-a fost alaturi atat in momentele frumoase, cat si in cele grele.
Iti multumim, draga Geta, pentru tot ajutorul acordat si abia asteptam sa organizam impreuna si nunta noastra de anul acesta… care dupa experienta anterioara, nu avem nici o indoiala ca va iesi extraordinar si ne va depasi asteptarile!

Te imbratisam cu drag,
Cristina & Mihnea