Flavia & Andrei

Am intalnit-o pe Geta pentru prima data, fiind organizatoarea unei superbe nunti, pe cand eu inca nu imi
cunosteam viitorul sot... Imi aduc aminte si acum cata energie pozitiva emana si nelipsitul zambet te atragea de-a dreptul spre o stare minunata... Am ramas placut surprinsa de tot ce a putut sa realizeze in aceea zi, astfel incat la sosirea frumosului moment din viata mea nu am ezitat sa o contactez pentru organizarea acestuia.
De la minunatele idei cu care Geta si echipa ei ne-au impresionat, am ajuns sa construim impreuna o nunta frumoasa, asa cum fiecare dintre noi, cred ca ne dorim sa avem parte.
Cat despre organizarea salii, primirea invitatilor si tot ce tine de aceasta latura, tot Geta este persoana in care trebuie sa aveti incredere.
Sincer, in momentul de fata pot sa spun ca as mai face inca o data nunta si nu as avea nici un fel de emotie/ stres, pentru ca Geta si echipa ei sunt acolo pentru a stabili cele mai mici detalii!
Asadar, prin asternutul acestor randuri, avem placerea sa ii multumim pentru tot ce a realizat pentru noi si deosebitul eveniment, multa sanatate si putere de munca!
Cu drag,
Andrei & Flavia