Ioana & Liam

Ioana si Liam au ales ca nunta lor sa fie una cât mai naturala. Astfel, incepand cu locatia, un han frumos din mijlocul naturii, in Sibiu si continuand cu decoratiunile si toate materialele nuntii, toate au fost alese astfel încat sa transmita naturalete. Verdele menta a fost culoarea predominanta folosita în decoratiuni (lumanari, vase pentru flori). Atmosfera a fost minunata, invitatii s-au simtit foarte bine, fiind degajati si pusi pe distractie.
 
Locatie: Hanul Tulghes, Sibiu
Foto-video: Silvia By Sergio
Hair: Paul P?r?lescu
Make-up: Adina Zotinca
Decoratiuni florale: Eventi Bianchi
Fete de masa: Eventi Bianchi
Dj: Moisei Dorian Nicolae
Candy-bar: Mândra
Ansamblul folcloric: Junii Sibiului
Masina de epoca: Arany Francisc
Macarons (marturii): Anda Calinic

"Noi am intalnit-o pe Geta cu un an inainte de nunta noastra. Ne-ar fi fost imposibil sa avem nunta visata fara sprijinul si suportul Getei. Desi ne-am intalnit in persoana doar o singura data/ziua dinaintea nuntii (asta datorita faptului ca locuim in strainatate) Geta ne-a asistat in luarea decizilor pe tot parcursul perioadei dinainte de nunta,  incepand de la sugestii referitoare la locatii pana la cele referitoare la incaltamintea miresei.
Geta impreuna cu echipa ei au dat dovada de intelegerea deplina a conceptului de management al organizarii, facandu-ne sa ne simtim pe mana unor adevarati profesionisti pe toata durata pregatirii nuntii cat si a evenimentului in sine.
Cu aceasta ocazie nu putem decat sa ii multumim si sa speram ca o sa fim asistati de catre echipa GU si in alte momente importante din viata noastra! "

Ioana si Liam