Flavia & Alex

Regalitatea este termenul care defineste aceasta nunta. Mirii au dorit ca totul sa fie deosebit, unic, special, de bun gust. Rochita Flaviei a fost inspirata din rochiile de mireasa purtate de Grace Kelly sau Kate Middleton. La fel si locatia s-a dorit a fi una foarte eleganta, astfel ca nu a fost nevoie de foarte multe decoratiuni pentru a o pune in valoare. Decoratiunile florale foarte simple si naturale, confectionate din trandafiri albi si cateva fire de verdeata, fetele de masa albe, simple si impecabile si meniurile realizate intr-o tonalitate la fel de simplista si eleganta, au fost singurele decoratiuni care au dat nuntii o nota aparte de eleganta si stil.
Tortul, de asemenea, a fost unul special, fiind alcatuit din miniportii din ciocolata alba pentru doamne si neagra pentru domni, iar modul de prezentare a fost cu totul neasteptat. Lumanarile si/sau artificiile care se pun in mod normal pe tortul mirilor, care in general are 3 etaje, toate acestea au fost inlocuite de miniportiile asezate pe o oglinda si un suport de cristal, iar pentru decorare s-a folosit doar menta. Un alt aspect diferit care merita mentionat face referire la desfasurarea petrecerii. Mirii nostrii au tinut cateva speech-uri de-a lungul petrecerii prin care au facut cunoscuta povestea lor de la inceputul relatiei si pana in prezent. Ca marturii le-am oferit invitatilor cate o sticla de vinars din Bihor si un borcan de dulceata facuta de Flavia si Alex cu fructe din propria gradina.

Locatie: Opera Plaza
Band: Marian Filip si Anastasia Suru
Dj: Florin Budeu
Foto-video: Ilinca Straton & Co
Candy-bar: Smafinaria
Tort: Anda Calinici
Decoratiuni florale: La Vie en Rose (manopera GU)
Rochie de mireasa: Delicate - Romana
Costum mire: Tudor Personal Tailor
Make-up: Inessa Damaschin 
Hair: Budoir
Fete de masa: Help Events Bucuresti
Cocktail-bar: Lucian Deac

"Geta si echipa au avut un rol esential in organizarea petrecerii noastre. Cu totii avem imaginea evenimentului perfect pe care il vedem la televizor, dar nu realizam intotdeauna ca este nevoie de o munca titanica in spate. Am lucrat impreuna cu GU patru luni in care am trecut impreuna prin conceptul petrecerii, designul invitatiilor, tortul, prajiturile, cocktailurile si bauturile, negocierea contractelor, designul tinutelor si multe alte detalii. GU s-a ocupat si de logistica invitatilor - transport si cazare, astfel incat niciunul dintre cei 180 de musafiri nu a fost lasat deoparte.

In ziua petrecerii noi si parintii nostri ne-am putut bucura de moment alaturi de prietenii nostri, stiind ca totul este in mainile hotarate ale Getei - coordonarea bucatarilor si ospatarilor, a muzicii si a fotografilor, pregatirea momentelor cheie.
Dupa aceasta experienta nu imi pot imagina organizarea unui eveniment atat de importat fara ajutorul unui event planner si GU sunt o echipa extraordinara.
Va multumim din tot sufletul!    

Cu drag,
Flavia & Alex "