Cecilia & Ionut

Pentru Cecilia si Ionut am organizat o nunta foarte eleganta si clasica. Am combinat elemente care sa-i reprezinte pe amandoi, astfel incat rezultatul sa fie nunta pe care si-au dorit-o din totdeauna. Culoarea predominanta a fost rozul, regasit în buchet, tort si alte detalii, iar elementul central - bujorii. Ca de obicei, Aldo & Tzika Sax ne-au incantat invitatii si au creat o atmosfera extraordinara. 

Locatie: Grand Hotel Napoca
Band: Aldo si Tzika Sax
Decoratiuni florale: Grace Events - Anca
Foto: Marginean Florin Gabriel

"Inainte de a incepe colaborarea cu Geta, am avut cateva intrebari importante despre cum ne-am dori sa arate cel mai important eveniment din viata noastra, cum ne-am dori sa se simta invitatii nostri, dar si noi, ca si miri. Am ajuns la concluzia ca avem nevoie de putina indrumare in aceasta directie, stiind doar din cele auzite, ce ar fi bine sau ce nu ar fi bine sa punem in aplicare. Toata lumea a fost binevoitoare sa ne impartaseasca din propriile experiente si sa ne ajute sau cateodata sa ne incurce in a lua unele decizii, asa am decis sa mergem pe mana unui specialist, deoarece ne-am dorit ca totul sa fie impecabil la marele nostru eveniment. 

Am ales-o pe Geta Ungurean sa fie alaturi de noi. Am inceput prin a detalia ceea ce ne place noua, pentru a contura frumos ideile pe care sa ne axam pentru nunta noastra.
Geta este o persoana deschisa la nou, flexibila si pozitiva, iar aceasta atitudine ne-a ajutat sa ne organizam impreuna cu ea, o nunta mai frumoasa decat ne-am putut inchipui ca se poate realiza. Nu putem decat sa-i multumim Getei pentru ingeniozitate, ajutorul ei si al intregii echipe GU si nu in ultimul rand, pentru implicarea in colaborarea cu noi.
Recomandam Echipa GU tuturor cuplurilor care doresc sa aiba o nunta exact cum si-o doresc! 

Cu drag,
Ceci & Ionut "