Cristina & Razvan

"Nunta a reprezentat un eveniment primordial in viata noastra si unul cat se poate de frumos. Atunci cand vine vorba de nunta ta, trebuie sa te uiti in urma si sa fii multumita. Insa a planifica si organiza un asemenea eveniment nu este un lucru foarte simplu, mai ales atunci cand ai un job full time si lipsa de experienta. Imi aduc aminte ca era intr-o zi friguroasa de iarna cand stabilisem intalnirea cu Geta…deja zilele parca intrau in sac…mai erau aproximativ 5 luni pana la marele eveniment si o mie de ganduri de pus in practica….cine stie cum….
Inaintea Getei cu cateva saptamani mai avusesem cateva intalniri cu agentii de wedding planning dar nici una din acestea nu m-au convins spre o colaborare. Efectiv Geta a fost sa zic asa persoana pe care mi s-a ‘’pus pata’’….eram pe aceeasi lungime de unda…imi complete gandurile….intelegea modul meu de gandire…imi aplica dorintele intr-un mod fabulos …totul prindea un contur in evenimentul  nostru…zeci de detalii prindeau culoare si totul s-a transformat intr-o emotie minunata…abia asteptam oranizarea nuntii ,care pana atunci era un adevarat stres.
Geta a devenit omul nostru de baza si de suflet in acelasi timp…o adevarata prietena…care ne-a suportat pana in ultimul minut…flexibila mereu si prompta cu sfaturile si organizarea momentului perfect. Ea isi asuma rolul de planificator, facilitator, mediator, manager al resurselor si nu in ultimul rand un psiholog si un prieten care te mobiliza cu un optimism incurabil si cu vorbe calde,la final ramanadu-mi in minte doar vorba ei:’’Totul va fi bine…o sa ai nunta perfecta!’’. Geta a fost pt noi un consultant profesionist si  experimentat, organizat, orientat spre detalii, cu o imaginatie bogata, o gandire matura si capabila sa faca fata oricarei situatii.Ea are un simt estetic foarte dezvoltat si este experta in diplomatie si comunicare cu oamenii. A inteles mereu nevoile noastre,fapt pentru care am reusit sa ne putem relaxa si bucura de fiecare clipa a nuntii ,lasand grijiile pe mana ei,o adevarata profesionista.    
Geta ne-a ajutat sa ne transformam visul in realitate pas cu pas si cu multa rabdare. Multumita coordonatoului nostru de suflet am avut parte de nunta perfecta,in urma careia am ramas cu puternice sentimente de fericire si bucurie pentru algerea facuta. Geta iti multumim din suflet pentru nunta de vis,plina de emotie pe care am avut-o si ii felicitam pe viitori miri care vor avea sansa de a te avea alaturi de ei.

Te pupam si imbratisam cu drag,
Cristina si Razvan "