Raluca & Horatiu

Stiam de nunta Ralucai si a lui Horatiu inca de la primele discutii ale lor – dat fiind faptul ca suntem prieteni de familie. A fost o bucurie si o mare placere sa ii ajut in organizarea nuntii desi Raluca ar putea sa fie un wedding planner stralucit. In momentul intalnirii noastre stia foarte bine ce isi doresta sa transmita nunta, cine le va face fotografii si cum va arata rochia de mireasa. Am lucrat impreuna la concept, restul furnizorilor si implementare si m-am bucurat sa vad ca increderea pe care mi-a acordat-o in ziua nuntii i-a permis sa lase controlul in “mainile” mele si ale echipei mele si ea s-a bucurat de o zi de vis – asa cum orice mireasa ar trebui sa aiba.

Locatie: Restaurant Davinci
Foto: Andrei Dragon
Video: Unlimited Wedding
Aranjamente florale: Floraria Ana Flor
Entertainment: David si Six Martini
Costum de ceremonie: Tudor Tailor

"Cu aceasta ocazie, vrem sa va multumim pentru suportul si implicarea de care ati dat dovada, in a ne ajuta sa ne organizam nunta de vis. Faptul ca ai fost alaturi de noi in ziua nuntii, a insemnat foarte mult deoarece am simtit ca totul este sub control si ne-am putut bucura de eveniment fara a avea alte griji si stres.

Totul a iesit asa cum ne-am dorit pentru ca voi ati inteles exact ce inseamna acest eveniment pentru noi si ati reusit sa transpuneti idelile noastre in realitate.
Si pentru asta va multumim!

Cu drag,
Raluca si Horatiu "