Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI


Acest website (numit in continuare “Site”) este operat de SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL, cu sediul pe Str. Marin Preda, nr. 24, ap. 6, Cluj-Napoca, Judetul Cluj, Romania. 

SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL a creat site-ul www.getaungurean.ro pentru informarea clientilor cu privire la serviciile oferite. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu exceptia cazului in care copierea este necesara pentru vizionarea lor on-line. Totusi, este posibila tiparirea de pagini complete de pe site sau copierea fisierelor, pentru uz personal.
Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: gu@getaungurean.ro

DREPTURI DE MARCA

Numele și logo-ul sunt marci inregistrate de catre SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL. 
Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site. Acestea sunt folosite de SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL. 
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare. 

ACURATETEA INFORMATIEI

Informatiile de pe acest site sunt destinate clientilor SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL din Romania si din strainatate. SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Totusi, SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile serviciilor in orice moment. Informatiile din aceasta pagina au caracter general si trebuie tratate ca atare.

PROTEJAREA INFORMATIEI 

SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL respecta intimitatea fiecarei persoane care viziteaza acest site. Aceasta clauza stipuleaza ce informatii poate colecta SC GETA UNGUREAN EVENTS & MK SRL si cum vor fi acestea folosite.  

INFORMATIE NEPERSONALA SI NEIDENTIFICABILA COLECTATA AUTOMAT

In unele cazuri putem colecta automat astfel de informatii. Exemple despre astfel de informatii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul dumneavoastra, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

CONTACT

Pentru intrebari sau nelamuri referitoare la datele personale, trimiteti un e-mail la adresa noastra: gu@getaungurean.ro sau contactati-ne la numarul de telefon: 0741 095 203.

LEGISLATIE SI JURISDICTIE - DREPT APLICABIL

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.