top of page

Terms and Conditions

TERMENI SI CONDITII

 

 

Cand accesati acest Site, navigati pe Platforma, plasati o Comanda, utilizati oricare din instrumentele sau functionalitatile Zen Day sau daca va inregistrati in calitate de Membru ori de Furnizor, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

 

Astfel, orice interactiune cu Noi realizata prin intermediul Platformei sau a paginilor noastre de social media este supusa si guvernata de prezentul Document, de Politica noastra de confidentialitate, precum si de prevederile Acordului de Membru si/sau de Acordul de Furnizor, dupa caz. Daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile mentionate in sectiunea Contact (GSM: 0751 510 020 sau e-mail: zen@zenday.ro). Mentionam ca apelurile catre serviciile de asistenta pentru clienti vor fi percepute la tariful standard practicat de operatorul de telefonie la care sunteti abonat.

 

In toate cazurile, daca nu sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati acest Site. De asemenea, daca, in orice moment, Termenii si Conditiile reglementate prin intermediul prezentului Document devin inacceptabile pentru dvs., va rugam sa sistati imediat accesarea si folosirea Zen Day.

 

 

I.  DEFINITII

 

Acord de Furnizor Zen Day sau Acord de Furnizor se refera la acordul de colaborare adresat si/sau intervenit intre Your Zen Day si Furnizorul Zen Day. Continutul generic al Acordului de Furnizor va fi disponibil spre vizualizare pe Site, printr-o legatura utila aflata la baza Homepage, precum si in Contul de Furnizor.

Acord de Membru Zen Day sau Acord de Membru se refera la acordul de colaborare adresat si/sau intervenit intre Your Zen Day si persoana fizica/persoanele fizice care doresc sa beneficieze de instrumentele si functionalitatile Your Zen Day dedicate pentru planificarea evenimentului lor. Continutul generic al Acordului de Membru va fi disponibil spre vizualizare pe Site, printr-o legatura utila aflata la baza Homepage.

Articol advertorial se refera la un articol publicistic generic, tematic, redactat de echipa Your Zen Day cu privire la o categorie de produs sau serviciu comercializat de oricare sau mai multi dintre Furnizorii Zen Day. Articolul advertorial este publicat pe Blog-ul Zen Day cu etichetarea Furnizorului sau Furnizorilor Zen Day care prezinta interes pentru produsul sau seriviciul tratat prin articol. Acesta va fi redactat avand in vedere informatiile, datele si materialele (indiferent de suport) facute disponibile de Furnizorul Zen Day vizat, in orice mod; Furnizorul Zen Day garanteaza cu privire la caracterul adecvat, corect, conform si actual al informatiilor, datelor si materialelor furnizate, ce vor sta la baza redactarii Articolului advertorial. In orice caz, in cuprinsul si cu ocazia redactarii Articolului advertorial, Your Zen Day isi rezerva dreptul de a imprima si apela la stilul sau de exprimare si comunicare deja consacrat pe Blog-ul Zen Day , Facebook si/sau Instagram Zen Day.

Articol exclusiv se refera la articolul redactat de echipa Your Zen Day in vederea promovarii brand-ului sau imaginii unui Furnizor Zen Day. Articolul exclusiv se publica pe Blog-ul Zen Day si va fi redactat avand la baza informatiile, datele si materialele (indiferent de suport) facute disponibile de Furnizorul Zen Day vizat, in orice mod, inclusiv prin intermediul unei sesiuni de tip interviu adresate temei alese de Furnizorul Zen Day si aprobate de Your Zen Day. Furnizorul Zen Day garanteaza cu privire la caracterul adecvat, corect, conform si actual al informatiilor, datelor si materialelor (indiferent de suport) ce vor sta la baza redactarii Articolului exclusiv. In orice caz, in cuprinsul si cu ocazia redactarii Articolului exclusiv, Your Zen Day isi rezerva dreptul de a imprima si apela la stilul sau de exprimare si comunicare deja consacrat pe Blogul Zen Day, Facebook si Instagram Zen Day.

Blog-ul Zen Day sau Blog reprezinta publicatia web afisata pe Site (https://www.zenday.ro/blog/), care contine Articole advertoriale, Articole exclusive sau alte articole, materiale audio-vizuale de tipul Videoblog, idei, stiri periodice sau newsletter-uri etc.

Comanda se refera la documentul electronic ce reprezinta o forma de comunicare si colaborare intre Your Zen Day si Membrul Zen Day/ Furnizorul Zen Day si/sau Vizitator, prin care cei din urma transmit Your Zen Day intentia de a achizitiona Servicii si/sau Produse oferite pe Site si de a face plata acestora, cu respectarea prevederilor prezentului Document si a Acordului de Membru ori a Acordului de Furnizor, dupa caz. Mentionam ca, la acest moment sunt active strict Comenzile adresate Furnizorilor Zen Day, prin care acestia din urma pot achizitiona pachetele de servicii disponibile pe Site (Basic, Platinum, Zen precum si servicii extra, suplimentare la pachetele noastre predefinite).

Compania, Your Zen Day sau Noi sau se refera la Your Zen Day SRL, o persoana juridica romana cu sediul in Municipiul Cluj-Napoca, str. Avram Iancu nr. 8 etaj 1, ap. 2b, Judetul Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/2152/2018, identificata prin CUI 39387191, avand contul bancar RO65BTRLRONCRT0448328801 (RON) deschis la Banca Transilvania, avand adresa de corespondenta electronica : zen@zenday.ro, telefon: 0751 510 020, societate reprezentata legal prin Georgeta Ungurean, in calitate de administrator statutar.

 

Comentariu sau Feedback se refera la orice apreciere, critica sau observatie furnizata de Vizitator, Membrul Zen Day sau Furnizorul Zen Day, independent daca acestea sunt afisate pe Site ori pe paginile Zen Day disponibile pe retelele de socializare.

Cont de Furnizor Zen Day sau Cont de Furnizor se refera la sectiunea dedicata din cadrul Site-ului, pe care Furnizorul Zen Day o poate accesa prin utilizarea credentialelor sale de acces (adresa de e-mail si parola). In cuprinsul contului antementionat, Furnizorul Zen Day va putea sa acceseze, incluzand dar fara a se limita la  sectiunea ”Documentele mele” (care va putea cuprinde - dar fara a se limita la -  Acordul de Furnizor, centralizatorul serviciilor deja prestate de Your Zen Day pentru Furnizorul vizat, facturile emise de Your Zen Day, notificari sau instiintari privind desfasurarea raporturilor contractuale dintre Parti), posibilitatea de a achizitiona si planifica furnizarea unui Serviciu Zen Extra, posibilitatea de upgradare a Pachetului de Servicii Zen Day achizitionat, posibilitatea de a interactiona direct cu Noi, precum si oricare si toate facilitatile implementate sau care urmeaza a fi implementate cu privire la Contul de Furnizor. 

Cont de Membru Zen Day sau Cont de Membru presupune sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola,  unde pot fi accesate, printre altele, informatiile si materialele incarcate de catre Membrul Zen Day vizat pentru planificarea evenimentului sau.

 

Consumator se refera la orice persoana fizica care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale, in acord cu legislatia specifica in materie consumerista.

 

Continut digital se refera la oricare si la toate informatiile de orice tip si la oricare si la toate fisierele disponibile pe Site, sau afisate de Zen Day pe Paginile noastre de social media (cum ar fi fotografii, ilustratii, fisiere text, semne ori culori protejate, fisiere video si/sau audio, animatii, fisiere flash, fisiere de date si alte materiale, incluzand dar fara a se limita la imagini, materiale audio-vizuale, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe etc.) care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin intermediul unui terminal electronic.

Date cu caracter personal inseamna orice informatii (orice suita de caractere, semne, cifre sau litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita si „persoana vizata”). Cu referire la protectia Datelor cu caracter personal, prezentul Document se completeaza cu Politica de confidentialitate Zen Day disponibila pe Site.

Document se refera la Termenii si conditiile acestei Platforme.

Furnizor Zen Day sau Furnizor se refera la persoana juridica care, in urma inregistrarii, selectiei si validarii pe Platforma respectiv, a incheierii (bifarii) Acordului de Furnizor, beneficiaza de vizibilitate pe Platforma, in acord cu prevederile prezentului Contract.

 

Facebook Zen Day si/sau Instagram Zen Day reprezinta profilele Your Zen Day disponibile pe retelele de socializare antementionate.

Membru Zen Day se refera la persoana fizica, utilizator al Platformei, care a citit si acceptat Termenii si Conditiile Acordului de membru.

Pachetele de Servicii Zen Day sau Pachetele de Servicii se refera la urmatoarele categorii de Servicii Zen Day disponibile pe Site: Pachetul Furnizor Basic, Pachetul Furnizor Platinum si Pachetul Furnizor Zen. In functie de Pachetul de Servicii Zen Day achizitionat, Furnizorul Zen Day va beneficia, dupa caz, de Profilul de Furnizor asociat:  Basic, Platinum sau Profilul de Furnizor Zen, dupa caz.

Platforma, Site-ul sau Zen Day se refera la domeniul www.zenday.ro si/sau la subdomeniile dedicate.

 

Produse si/sau Servicii Zen Day desemneaza orice produs si/sau serviciu care este sau urmeaza a fi furnizat de catre Your Zen Day prin intermediul Platformei. Precizam ca, la acest moment, Your Zen Day nu comercializeaza produse adresate publicului larg, ci doar pachete de servicii dedicate exclusiv Furnizorilor Zen Day. In viitor, accesand Zen Day, veti putea achizitiona o serie de produse atent selectionate pentru dvs.; va vom anunta imediat ce aceasta facilitate va deveni disponibila pe Site.  

Profilul Furnizorului Zen Day sau Profilul de Furnizor presupune sectiunea din Site care expune prezentarea Furnizorului Zen Day avand la baza materialele (indiferent de suport), datele si informatiile editate, incarcate sau facute disponibile de catre Furnizorul Zen Day prin afisare. Furnizorul Zen Day garanteaza cu privire la acuratetea, corectitudinea, conformitatea si realitatea materialelor, datelor si informatiilor editate, incarcate sau facutate disponibile de Furnizorul Zen Day in sectiunea dedicata Profilului sau de Furnizor.

Postare se refera la publicarea de catre Your Zen Day pe Facebook Zen Day si/sau Instagram Zen Day a materialelor si/sau informatiilor transmise sau distribuite de Furnizorul Zen Day, conform prevederilor Acordului de Furnizor. Furnizorul Zen Day garanteaza cu privire la caracterul adecvat, corect, conform si actual al informatiilor, datelor si materialelor (indiferent de suport) ce vor sta la baza Postarii.

Videoblog se refera la o forma de prezentare audio-video, destinata sa promoveze organizatia, imaginea, serviciile, produsele Furnizorului Zen Day. Acesta va fi realizat prin punerea la dispozitia Furnizorului vizat a unui videograf dedicat, in conformitate cu prevederile Acordului de Furnizor. Videoblogul va fi afisat pe Platforma, pe Blog sau exlusiv in sectiunea speciala dedicata Furnizorului Zen Day care achizitioneaza Pachetul de Servicii Zen, dupa caz. Your Zen Day isi rezerva dreptul de a afisa Videoblogul si pe Facebook Zen Day si/sau Instagram Zen Day.

Vizitator desemneaza orice persoana care viziteaza Site-ul sau paginile noastre de social media, avand posibilitatea de a naviga pe www.zenday.ro, de a se inregistra pe Site, de a comunica cu noi prin intermediul retelelor de socializare sau in alt mod.

Zi Calendaristica inseamna orice zi a saptamanii, incluzand zilele de sarbatori legale sau orice alte zi libere prin lege.

Zi Lucratoare inseamna orice zi lucratoare in Romania, respectiv orice zi care nu este sambata, duminica, sarbatoare legala in Romania sau alta zi libera prin lege, si in care Bancile sunt deschise pentru efectuarea operatiunilor.    

 

II. Acces. Declaratii si Garantii.

Accesul furnizat de Your Zen Day cu privire la acest Site este limitat. Acesta se rezuma la vizitarea si navigarea pe Platforma, utilizarea instrumentelor noastre si/sau functionalitatilor dedicate Membrilor/Furnizorilor Zen Day, in conformitate cu prevederile acestui Document si ale Acordului de membru sau ale Acordului de Furnizor, dupa caz.

In toate cazurile, Membrii/Furnizorii/Vizitatorii Zen Day isi asuma intreaga raspundere pentru accesarea si modalitatea de utilizare a acestui Site.

In calitate de Vizitator/Membru sau Furnizor Zen Day, garantati faptul ca:

 1. Ne furnizati informatii corecte, complete si conforme;

 2. Actualizati datele dvs. de inregistrare/alte informatii pe care le furnizati Your Zen Day, pentru a le mentine in permanenta relevante, complete si corecte;

 3. Atunci cand ne transmiteti informatii cu privire la terte persoane  (de ex. prin transmiterea unor fotografii din portofoliul dvs.) actionati intotdeauna cu buna-credinta, in baza consimtamantului furnizat al acestor terte persoane sau in baza unui alt temei legal de prelucrare conform legislatiei in vigoare privind protectia datelor si nu aveti niciun indiciu pentru a considera ca activitatea sau conduita dvs. ar fi de natura a cauza orice fel de ingerinte asupra persoanelor vizate ori vreun prejudiciu sau pretentie in dauna noastra; Your Zen Day este complet exonerata de raspundere in legatura cu orice cerere, pretentie, sanctiune, amenda si/sau orice alt prejudiciu decurgand din sau in legatura cu informatiile/datele/documentele/imaginile/capturile/materialele transmise ori facute disponibile de  catre Furnizorul/Membrul Zen Day, inclusiv cu privire la datele de identificare sau de contact ale echipei Furnizorului vizat, a colaboratorilor ori reprezentantilor acestuia;

 4. Platforma, nu va fi utilizata de dvs. pentru publicarea, distribuirea, diseminarea sau postarea ori transmiterea de mesaje, Comentarii sau informatii ilicite, hartuitoare, calomnioase, abuzive, amenintatoare, vulgare, obscene sau prejudiciabile pentru Your Zen Day/imaginea noastra in orice alt mod;

 5. Prin modalitatea de utilizare a Site-ului, nu veti incalca in niciun mod drepturilor si interesele legitime ale altor persoane, incluzand aici si drepturile de protectie a datelor cu caracter personal; Sunteti direct raspunzatori de continutul materialelor (indiferent de suport)/ informatiilor / datelor pe care ni le furnizati (de ex.: in ipoteza in care ne furnizati imagini/videoclipuri de prezentare, capturi privind mirii si/sau participantii la un eveniment etc); Garantati ca anterior punerii la dispozitia noastra sau afisarii pe Profilul de Furnizor a acestor materiale/documente/date si/sau informatii ati realizat o informare adecvata a persoanelor vizate, in acord cu legislatia specifica de protectia a datelor, inclusiv dar fara a se limita la Regulamentul GDPR, ati obtinut, dupa caz, consimtamantul persoanelor vizate privind prelucrarea datelor lor cu caracter personal sau garantati existenta unui alt temei legal de prelucrare in acord cu legislatia anterior mentionata;

 6. Nu veti incerca sa obtineti acces neautorizat la alte Conturi, la retele integrate sau sisteme informatice apartinand Your Zen Day/partenerilor/colaboratorilor/Furnizorilor Zen Day sau clientilor nostri (in sens larg);

 7. Nu  veti interfera cu utilizarea Site-ului de catre oricare alt Vizitator/Membru/Furnizor Zen Day;

 8. Nu veti incerca sa modificati/alterati/afectati in orice mod Continutul digital;

 9. Nu veti incarca, publica sau transfera in niciun mod fisiere care sa contina spyware, fisiere corupte sau orice alt software, secvente de cod sau programe care pot deteriora sau limita ori afecta functionalitatea Platformei, a Serviciilor Zen Day sau a Continutului digital, in tot sau in parte.

Este strict interzisa utilizarea oricarei comunicari, a Continutului digital sau a unor informatii obtinute prin intermediul Platformei intr-un mod ce intra in conflict cu interesele noastre legitime, cu activitatea noastra ori a afiliatilor/partenerilor nostri, intr-o modalitate care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta Platforma in orice mod sau ar interfera cu utilizarea si intretinerea Zen Day.

Orice incercare de a accesa datele altui Membru/Furnizor/Vizitator, de a modifica Continutul digital sau de a afecta performantele Site-ului ori a serverelor dedicate va fi considerata o tentativa de fraudare a Zen Day si va antrena procedurile judiciare ce se impun fata de persoanele responsabile.

III. Inregistrarea pe Site.

Pentru crearea unui cont pe Site, persoanele care aplica pentru inregistrarea in calitate de Membru sau Furnizor Zen Day sunt obligate sa puna la dispozitia noastra informatii corecte, valide, actuale,  conforme cu realitate precum si date de contact valabile.

Your Zen Day isi rezerva dreptul de a refuza aplicatia dvs. de inregistrare in situatiile in care constata ca in cuprinsul acesteia au fost utilizate informatii incomplete / nesincere / neconforme cu realitatea si/sau aplicatia a fost transmisa in scopuri contrare intereselor noastre.

In ceea ce priveste Furnizorii, Your Zen Day isi rezerva dreptul de a selecta si valida persoanele juridice care aplica pentru inregistrare in calitate de Furnizor Zen Day. Selectia si validarea aplicantilor se realizeaza in functie de calitatea/acuratetea/seriozitatea portofoliului, a website-ului, prezentarii si/sau a profilelor de social media ale aplicantului/aplicantilor, a recenziilor disponibile in mediul online, a feedback-urilor colaboratorilor nostri ori altor parteneri.

 

Ulterior selectiei si validarii mai sus enuntate, aplicantii sunt solicitati sa selecteze pachetul de servicii preferat si sa efectueze plata acestuia conform prevederilor prezentului Document si cele ale Acordului de Furnizor.

 

Foarte important de retinut este ca sesiunea de testare gratuita (free trial) a Platformei, adresata Furnizorilor Zen Day, inceteaza incepand cu data de 15.11.2018.

 

Astfel, din data de de 15.11.2018, Profilele si functionalitatile dedicate Furnizorilor Zen Day deja inregistrati pe Site vor fi afisate/disponibile pe Zen Day doar contra cost. In masura in care, nu mai doriti sa beneficiati de afisarea Profilului dvs. si a functionalitatilor specifice Furnizorui Zen Day pe Platforma, va rugam sa ne adresati o solicitare de dezactivare utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica: zen@zenday.ro. Daca nu veti formula o asemenea solicitare intr-un interval de timp rezonabil (dar in orice caz, nu mai mult de 15 Zile Calendaristice incepand cu data de 15.11.2018) se va intelege ca doriti sa beneficiati de Serviciile noastre si ulterior expirarii sesiunii de testare gratuita.

 

Nicio noua inregistrare pe Site nu va putea conduce la afisarea Profilului aplicantului (Furnizor) cu titlu gratuit pe Zen Day.

 

In cazul noilor aplicanti, Contul si/sau Profilul Furnizorului Zen Day va deveni activ doar ca urmare a acceptarii Acordului de Furnizor, a achitarii contravalorii Pachetului de Servicii selectat si a validarii platii asociate de catre Your Zen Day.  

 

Totodata, incepand cu data de 10.12.2018, pe Site vor fi afisati doar Furnizorii Zen Day care (i) au parcurs, agreat si selectat Pachetul de Servicii dorit; (ii) au parcurs, agreat si bifat prevederile Acordului de Furnizor; (iii) au efectuat plata contravalorii Pachetului de Servicii selectat; (iv) Plata efectuata de Furnizorul Zen Day a fost validata de Noi.

 

In orice caz, daca pana cel tarziu la data de 10.12.2018, Furnizorii Zen Day anterior inregistrati pe Platforma nu vor dori sa achizitioneze Pachetele de Servicii Zen Day disponibile, Profilul acestora de Furnizori nu va mai fi vizibil pe Site si nu va mai putea fi accesat, vizualizat sau altfel consultat de catre Membrii ori Vizitatorii Zen Day.  

 

IV. Servicii. Preturi.

Servicii pentru Furnizori.

Sunt disponibile pentru achizitionarea online/offline urmatoarele pachete de Servicii, dedicate exclusiv persoanelor juridice (inregistrate deja ca Furnizor Zen Day sau in curs de inregistrare pe Platforma):

 1.    Pachetul Furnizor Basic se refera la Pachetul de Serivicii Zen Day care ofera: (i) posibilitatea de editare si utilizare a Profilului de Furnizor Basic pe durata unui an de zile, cu posibilitatea de prelungire; (ii) 1 (o) postare pe Facebook Zen Day si Instagram Zen Day cu referire la Furnizorul Zen Day pe an. Contravaloarea Pachetului „Furnizor Basic” este de 950 (nouasutecincizeci) lei.

 2. Pachetul Furnizor Platinum se refera la Pachetul de Serivicii Zen Day care ofera: (i) posibilitatea de editare si utilizare a Profilului de Furnizor Platinum pe durata unui an de zile, cu posibilitatea de prelungire; (ii) un Articol advertorial publicat pe Blog-ul Zen Day cu referire la Furnizorul Zen Day/an; (iii) 3 (trei) postari pe Facebook Zen Day si Instagram Zen Day cu referire la Furnizorul Zen Day/an; (iv) un Articol exclusiv pentru promovarea brand-ului Furnizorului Zen Day/an, publicat pe parcursul executarii Acordului de Furnizor. Contravaloarea Pachetului „Furnizor Platinum” este de 1.950 (omienouasutecincizeci) lei.

 3.     Pachetul Furnizor Zen se refera la Pachetul de Serivicii Zen Day care ofera : (i) posibilitatea de editare si utilizare a Profilului de Furnizor Zen pe parcursul 1 (unui) an de zile, cu posibilitatea de prelungire; (ii) 2 (doua) Articole advertoriale publicate pe Blog-ul Zen Day cu referire la Furnizorul Zen Day/an; (iii) 5 (cinci) postari pe Facebook Zen Day si Instagram Zen Day cu referire la Furnizorul Zen Day/an; (iv) posibilitatea de a beneficia de setarea unei fotografii de prezentare a Furnizorului Zen Day drept imagine tip cover (coperta) in categoria generala de Furnizori Zen Day, pe durata unei luni; (v) 2 (doua) Articole exclusive publicate pe Blogul Zen Day cu referire la activitatea Furnizorului Zen Day pe an; (vi) posibilitatea Furnizorului Zen Day de a beneficia de 1 (un) Videoblog/pe an; (vi) posibilitatea de a beneficia de o sectiune speciala pe Site (de tipul unui mini site-web) care sa cuprinda toate postarile/materialele dedicate acestui Furnizor, mentionate in cadrul prezentei sectiuni, disponibila si afisata pe durata Acordului de membru; (vi) Posibilitatea de a promova un produs sau serviciu extra afiliat brand-ului Furnizorului Zen Day in cadrul Profilului sau Zen (afisarea la mai multe categorii in cadrul explorarii Furnizorilor). Contravaloarea Pachetului „Furnizor Zen” este de 4.700  (patrumiisaptesute) lei.

 

Servicii Zen Extra se refera la toate sau oricare dintre serviciile suplimentare ce pot fi furnizate Furnizorilor Zen Day, in baza listei de preturi afisate pe Site. Aceste servicii sunt ofertate strict persoanelor juridice care au achizitionat deja oricare dintre Pachetele de Servicii Zen Day si care solicita sa beneficieze de unul sau mai multe din serviciile noastre suplimentare, cu conditia exprimarii unei asemenea optiuni cu cel putin 3 (trei) luni inainte de expirarea perioadei contractuale pendinte. Serviciile Zen Extra oferite sunt urmatoarele:

 

 1.     1 (o) postare Facebook + Instagram Zen Day, pentru suma de 250 (douasutecincizeci) lei;

 2. 1 (un) articol exclusiv cu brand-ul vostru pe Blogul Zen Day, pentru suma de 1500 (omiecincisute) lei;

 3.     1 (un) articol advertorial pe Blogul Zen Day, pentru suma de 900 (nouasute) lei;

 4. 1 (un) videoblog pentru promovarea brand-ului vostru, pentru suma de 2000 (douamii) lei;

 5.    promovarea unui serviciu/produs suplimentar in cadrul profilului de Furnizor Zen Day, pentru suma de 2500 (douamiicincisute) lei. Pentru a beneficia de acest feature, Furnizorul Zen Day va trebui sa fie anterior validat de catre Your Zen Day.

 

In toate cazurile, Serviciile Pachetelor mai sus mentionate ori a Serviciilor Zen Extra nu se raporteaza in cazul in care acestea nu au fost utilizate de Furnizorul Zen Day pe parcursul perioadei de referinta anume specificata pentru indeplinirea acestora. Astfel, toate si oricare dintre facilitatile Pachetelor Basic, Platinum sau Zen vor fi executate pe durata a 1 (unui) an, cu respectarea Sectiunii VI, par. 6 din cuprinsul prezentului Document.

 

Preturile Serviciilor Zen Day disponibile mai sus  exprimate in lei. La aceste sume nu se va adauga TVA.

 

Preturile afisate pe Site nu includ costuri sau cheltuieli de livrare; La acest moment Your Zen Day nu percepe niciun fel de astfel de costuri sau cheltuieli.

 

Functionalitati dedicate Membrilor Zen Day (utilizatori).

 

Functionalitatile si instrumentele Platformei asociate Contului de Membru Zen Day sunt furnizate de Noi in mod gratuit, pentru uzul strict personal al Consumatorilor – utilizatori Zen Day, in conditiile si cu respectarea prezentului Document si a clauzelor Acordului de Membru.

 

V. Plati.

 

La acest moment, pe Site-ul nostru, platile se adreseaza strict Furnizorilor Zen Day, care achizitioneaza pachetele noastre de servicii dedicate si agreeaza prevederile Acordului de Furnizor.

 

Plata Serviciilor Your Zen Day se poate realiza dupa cum urmeaza:

 • Virament bancar sau ordin de plata, in contul bancar specificat de Your Zen Day in debutul prezentului document;

 

 • Plata online, direct pe Platforma, prin sistemul integrat de plati furnizat de Banca Transilvania. Mentionam ca, plata online poate fi realizata cu cardul dvs. de credit sau debit si va fi procesata in mod securizat prin intermediul 3D Secure; Sunt acceptate toate tipurile de carduri de credit/ debit Visa si Mastercard.

 

Pentru plata online cu cardul va fi necesar sa completati un formular cu datele cardului bancar (numar de card, data expirarii , codul CVV2/CVC2).

 

In fine, fara a prejudicia cele de mai sus, in cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dvs. sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dvs. a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dvs. in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

In urma efectuarii platii, comanda dvs. va fi procesata imediat, fara intarzieri nejustificate. In cazul in care ati ales sa plasati o comanda pe Site-ul nostru, veti primi o notificare de confirmare prin intermediul Contului de Furnizor si/sau pe email, dupa caz. Astfel, va reamintim ca, la acest moment, platile pe Site sunt disponibile exclusiv pentru achizitionarea pachetelor de Servicii dedicate Furnizorilor Zen Day. In cazul diversificarii Produselor si/sau Serviciilor comercializate de Noi, prezentul Document va fi actualizat in mod corespunzator.

 

In toate cazurile, informatiile furnizate de dvs. pentru efectuarea platii sunt folosite strict pentru procesarea, validarea, confirmarea platii antementionate, pentru tinerea registrelor prevazute de lege, pentru a efectua comunicarile obligatorii, clarficarea si/sau repararea oricarui prejudiciu/sactiune suferit(a) de Noi sau pretins(a) Your Zen Day, clarificarea si/sau rezolvarea oricarei dispute (pe cale judiciara sau extrajudiciara) dintre parti, pentru a preveni frauda si orice fel de conduita ilicita/nepermisa pe Platforma, in vederea respectarii si executarii obligatiilor noastre contractuale, pentru protejarea drepturilor, activelor, echipei, partenerilor, intereselor noastre si ale dumneavoastra impotriva fraudei si a oricarei activitati ilicite ori infractionale.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la platile cu cardul pe internet, va rugam sa consultati urmatorul link: https://www.bancatransilvania.ro/plati-cu-cardul-pe-internet/

 

Plata Produselor Zen Day va putea fi realizata in numerar/ ramburs la livrare, dupa ce aceasta functionalitate va deveni disponibila pe Platforma.

 

In situatia in care exista orice fel de nelamuriri ori clarificari necesare cu privire la sistemul de plati Zen Day, va rugam sa ne contactati utilizand datele deja specificate in debutul prezentului Document.

 

VI. Acorduri.

Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate cu Your Zen Day se realizeaza in concordanta cu prevederile prezentului Document, ale Acordurilor de Membru sau de Furnizor, dupa caz, si a prevederilor legale aplicabile in vigoare.

Acordul de Membru si Acordul de Furnizor Zen Day se incheie ulterior parcurgerii tuturor etapelor specifice de inregistrare si a bifarii explicite a sectiunii dedicate: “Am citit, inteles si sunt de acord cu prevederile Acordului de Membru”/ “Am citit, inteles si sunt de acord cu prevederile Acordului de Furnizor” ori a unei alte sectiuni similare (in cazul in care textul mai sus mentionat va suferi orice fel de actualizari).

Acordurile Zen Day intervenite intre Dvs. si Noi se considera perfectate odata ce acceptarea dvs. a ofertei noastre de a contracta (prin bifare) ne-a fost semnalata prin intermediul Platformei. Ulterior acestui moment, veti primiti un email de confirmare din partea noastra.

In cazul Furnizorilor Zen Day, prestarea Serviciilor noastre este conditionata de efectuarea prealabila a platii, in conformitate cu sectiunile IV-V mentionate mai sus si a prevederilor Acordului de Furnizor.

In cazul Furnizorilor Zen Day deja inregistrati si afisati pe Platforma la data de 15.11.2018, prin acceptarea prevederilor Acordului de Furnizor si achitarea contravalorii Pachetului de Servicii selectat, se agreeaza in mod expres ca Your Zen Day a furnizat si va furniza serviciile alese pe durata a 12 (douasprezece) luni, cu posibilitate de prelungire, incepand cu data de 15.11.2018, cu exceptia situatiei in care Furnizorul Zen Day a adresat o solicitare de dezactivare conform Sectiunii III, par. 6 din prezentul Document, caz in care, furnizarea Serviciilor Zen Day va debuta de la data validarii de catre Noi a platii Pachetului de Servicii selectat de Furnizorul vizat.

Continutul generic al Acordului de Membru si a Acordului de Furnizor va fi stocat si disponibil pentru dvs. in Contul de Membru ori de Furnizor, dupa caz.

Totodata, continutul generic al Acordului de Membru si Furnizor Zen Day va fi disponibil, spre vizualizare, si prin intermediul unei legaturi utile plasate la baza paginii noastre de Homepage.

Prin continut generic ne referim la faptul ca Acordurile Zen Day nu contin referinte, date de contact ori de identificare ale Furnizorilor sau Membrilor Zen Day inregistrati.

VII. Comenzi. Livrari. Politica de retur.

Reamintim si cu aceasta ocazie ca la acest moment sunt disponibile spre achizitionare doar Serviciile dedicate exclusiv Furnizorilor Zen Day, avand descrierile si detaliile deja mentionate mai sus.

 

Odata cu diversificarea Produselor si/sau Serviciilor comercializate pe Platforma, Your Zen Day se obliga sa actualizeze prezenta sectiune cu toate informatiile relevante cu privire la comenzi, livrari si politica de retur.

 

Totodata, la momentul diversificarii Produselor/Serviciilor noastre adresate Consumatorilor, Your Zen Day va afisa o informare extensiva cu privire la pasii si conditiile de cumparare online, de selectie/plasare a produselor dorite in Cosul dvs. de cumparaturi, lansarea Comenzii, efectuarea platii, validarea platii, livrare/receptie si asa mai departe.

 

In toate cazurile, solicitarile adresate Zen Day vor fi preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara intarzieri nejustificate de la data primirii solicitarii. Acestea vor fi onorate in ordinea primirii, avand in vedere disponibilitatea acestora si a Echipei Zen Day (i.e. vor fi luate in considerare activitatile deja planificate si rezervate de alti Furnizori Zen Day, Produsele disponibile in stoc etc).

 

Este important sa retineti ca Your Zen Day isi rezerva dreptul de a refuza solicitarile/comenzile care au continut neclar/incomplet/neserios.

 

In orice caz, precizam ca Serviciile dedicate Furnizorilor Zen Day sunt de tip abonament si nu presupun o livrare propriu-zisa din partea noastra. In sens larg, executarea Serviciilor dedicate Furnizorilor va fi realizata prin intermediul Platformei si a paginii de Facebook/Instagram Zen Day, prin gazduirea profilelor aplicantilor validati pe Site si prin activitatea de promovare si publicitate realizata prin intermediul nostru.

 

Din ratiuni de raportare financiar-contabila, afisajul pe Site al fiecarui Furnizor Zen Day va fi documentat prin intermediul unui log Zen Day. Astfel se va certifica gazduirea fiecarui Furnizor in spatiul virtual al Zen Day.

 

In ceea ce priveste feature-urile sau, mai degraba, componentele fiecarui Pachet specific in parte, indeplinirea sau executarea acestora de catre Your Zen Day va fi raportata prin intermediul unui centralizator. Acesta din urma va deveni disponibil in cuprinsul sectiunii Documentele mele din cadrul Contului de Furnizor. Furnizorul Zan Day are dreptul de a formula obiectiuni cu privire la acuratetea centralizatorului in termen de cel mult 2 Zile lucratoare de la data incarcarii/actualizarii centralizatorului antementionat in Contul de Furnizor. Veti primi in acest sens si un email de Notificare din partea noastra. Orice fel de critici, pretentii sau obiectiuni ridicate de dvs. cu privire informatiile redate in cuprinsul centralizatorului dupa expirarea termenului anterior mentionat nu vor mai putea fi luate in considerare.  

 

Nu in ultimul rand, este important de precizat ca, in masura in care Furnizorul Zen Day nu ridica obiectiuni in termen de cel mult 24 de ore de la momentul imediat ulterior postarii pe Facebook Zen Day/Instagram Zen Day, a afisarii articolelor/materialelor dedicate dvs. pe Platforma sau pe paginile noastre de social media, toate operatiunile si activitatile desfasurate de Your Zen Day pana la acel moment vor fi considerate receptionate fara rezervere, fiind acceptate integral si neconditionat de catre dvs. Orice fel de critici, pretentii sau obiectiuni ridicate de dvs. cu privire la Serviciile Zen Day dupa expirarea termenului anterior mentionat nu vor mai putea fi luate in considerare.  

 

VIII.Retrageri.

Potrivit prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, in calitate de Consumator aveti dreptul de a va retrage din contractul incheiat cu Your Zen Day in termen de cel mult 14 zile de la data incheierii contractului. Dreptul de va retrage din Contract poate fi exercitat printr-o Notificare adresata Your Zen Day, fara a fi necesara o justificare a deciziei de retragere. Notificarea va cuprinde o declaratie clara privind decizia de retragere, numele si detaliile Produselor/Serviciilor la care doriti sa renuntati.

 

IX. Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Zen Day colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-ului conform Politicii de confidentialitate disponibila pe Platforma (dreapta jos, Homepage). Sectiunea anterior mentionata reprezinta o parte integranta din prezentul Document.

X. Drepturi de proprietate intelectuala.

Continutul digital este proprietatea Your Zen Day SRL si/sau colaboratorilor sai, fiind protejat prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau industriala.

 

Indiferent daca actionati in calitate de Vizitator, Membru sau Furnizor Zen Day, este strict interzis sa descarcati, sa modificati, sa publicati, transmiteti, transferati comercializati, sa reproduceti, creati lucrari derivate/asemenatoare sau in legatura cu Continutul digital, astfel cum acesta este definit in Preambulul prezentului Document. Este totodata strict interzis sa distribuiti, afisati, alterati, reproduceti sau exploatati in orice mod Continutul digital si elementele sale componente, in tot sau parte, fara acordul prealabil si scris al Your Zen Day si/ sau al colaboratorilor/partenerilor sai, titular(i) a(l)/a(i) drepturilor de proprietate intelectuala, industriala ori alte drepturi de autor sau de marca protejate.

 

Indiferent daca actionati in calitate de Vizitator, Membru sau Furnizor Zen Day este strict interzis sa descarcati, folositi, modificati, publicati, utilizati sau reproduceti in orice alt mod semne identice sau asemanatoare Zen Day ori a unor semne pentru care exista un risc de confuzie sau de asociere cu Zen Day, pentru produse sau servicii identice sau similare cu cele oferite de Your Zen Day.

 

XI. Limitare de raspundere.

Accesul dvs. la Site-ul si Serviciile noastre poate fi ocazional limitat pentru a permite modificari/updatari/actualizari, verificari sau  intretineri periodice.

Nu oferim nicio garantie (explicita sau implicita) de niciun fel cu privire la continutul sau functionarea Site-ului, instrumentelor ori Conturilor de Membru ori de Furnizor.

Nu garantam, spre exemplu, ca utilizarea Platformei nu va fi niciodata intrerupta sau ca aceast va opera fara  niciun fel de eroare. Va rugam sa aveti in vedere  ca internetul nu reprezinta un mediu 100% sigur, motiv pentru care nu va putem acorda niciun fel de garantii explicite sau implicite privind functionarea acestei Platforme, a conturilor si a instrumentelor sale asociate. Prin urmare, aveti reprezentarea faptului ca Your Zen Day este exonerata de orice astfel de raspundere, pretentie ori prejudiciu decurgand din sau in legatura cu utilizarea Platformei de catre dvs.

Your Zen Day nu va fi tinuta responsabila pentru niciun prejudiciu decurgand din sau in legatura cu pretentiile unei terte persoane in legatura cu utilizarea Platformei, cu incheierea sau executarea Acordului de Furnizor Zen Day si/ sau a Acordului de Membru Zen Day, ori in legatura cu informatiile, materialele (indiferent de suport) furnizate Companiei in cadrul sau in legatura cu executarea prevederilor prezentului Document, ale Acordului de Membru ori de Furnizor.

 

Prin inregistrarea si utilizarea Contului de Furnizor Zen Day/ Contului de Membru Zen Day sunteti raspunzatori pentru pastrarea confidentialitatii datelor de logare si pentru activitatea intreprinsa prin intermediul Contului.

 

Your Zen Day nu poate fi tinuta responsabila in situatia in care dvs. neglijati sa pastrati confidentialitatea credentialelor dvs. de acces.

XII. Forta majora.

Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invicibil si inevitabil. Raspunderea contractuala este inlaturata daca neexecutarea conforma sau la termen a obligatiei contractuale este cauzata de un eveniment de forta majora.

XIII. Lege aplicabila. Solutionarea disputelor.

Prezentul Document va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Partile vor depune toate eforturile pentru a solutiona pe cale amiabila orice eventuala disputa. In cazul in care diferendul dintre Parti nu va putea fi solutionat in mod amiabil, acesta din urma va fi deferit instantelor judecatoresti competente din Cluj-Napoca.

XIV. Dispozitii finale.

 

Your Zen Day isi rezerva dreptul de a schimba, de a actualiza, de a modifica, de a adauga si/sau restrange Termenii si Conditiile in tot sau in parte. De aceea, va rugam sa consultati cu regularitate prevederile acestui Document.

 

In orice caz, versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" disponibila in sectiunea dreapta jos a Homepage-ului Zen Day, cu mentionarea datei ultimei actualizari.

 

Ultima versiune:  15 Noiembrie 2018

bottom of page